Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Λέξη-Κλειδί: HACCP
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Συγγραφέας:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Συγγραφέας:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογές συστήματος HACCP στις βιομηχανίες παραγωγής χυμού πορτοκαλιών
Συγγραφέας:
Μεσσάρη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην παραγωγή τοματοπολτού
Συγγραφέας:
Σαλτογιάννης, Θεόδωρος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Σύστημα HACCP) σε βιομηχανία ζυμαρικών
Συγγραφέας:
Μπραϊμη, Μαρία
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Συγγραφέας:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
ISO22000 σε σφαγείο αμνοεριφίων, μόσχων και χοιρινών
Συγγραφέας:
Μπραντίτσας, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2015-06-11
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
Λέξη-κλειδί
HACCP (10)
Έλεγχος ποιότητας (6)
Διασφάλιση ποιότητας (2)
Αρτοποίηση (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Βιομηχανία (1)
Επεξεργασμένα ζωικά προϊόντα (1)
Επεξεργασμένα τρόφιμα (1)
Εστιατόρια (1)
Ζυμαρικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (1)
2017 (2)
2015 (7)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (1)
2015 (2)
2013 (2)
2007 (1)
2006 (4)